Deze website is niet actief.

U bent hier bij het juiste adres voor een originele High Tea maar ook om van een heerlijke lunch te genieten.


Wij beschikken naast 4 vergaderzalen ook over een kunstuitleen, een sfeervolle Orangerie en een beeldentuin van zo’n 1,5 hectare.


Een omgeving waar Kunst en Natuur samenkomen. In onze beeldentuin exposeren we doorlopend werken van diverse kunstenaars.


Ervaar de exclusieve landelijke sfeer van onze inspirerende conferentie locatie. Maak een wandeling door natuurgebied de Maashorst.


Cultuur en Conferentiecentrum

Midden in natuurgebied De Maashorst, tussen Uden en Oss, ligt op Landgoed Blauwrijk het cultuur en conferentiecentrum Villa D’Arto.

Villa D’Arto heeft verschillende mooie ruimtes en overnachtingsmogelijkheden die u de mogelijkheid bieden om, in een omgeving waar kunst en natuur samenkomen, uw vergaderingen te beleggen, trainingen te geven of uw relaties uit te nodigen voor een lezing of workshop. Wij beschikken over 4 vergaderzalen, een sfeervolle Orangerie, 10 frisse en eigentijdse twee-persoonskamers, twee terrassen en prachtige tuinen van zo’n 3 hectare.


 

 


Evenementen

oktober 10, 2015
Nieuwe programma’s bij Blauwrijk Dit najaar zijn er volop activiteiten bij Blauwrijk! Kijk voor alle actuele informatie op www.blauwrijk.nl Lees meer
februari 1, 2016
Openingstijden! Villa d’Arto is telefonisch bereikbaar op 0412 610 510. U bent van harte welkom om het zalen- en conferentiecentrum midden in natuurgebied … Lees meer
HOME
WERKWIJZE
ACTIVITEITEN
NIEUWS
CONTACT
Copyright Villa d'Arto © 2016. All Rights Reserved.